Oliver Petit Gourmet (250 ml flacon)
Oliver Petit Gourmet (250 ml flacon)
OLIVER PETIT GOURMET is de eerste extra vierge olijfolie speciaal ontwikkeld voor kinderen. Perfect vanwege zijn zachte milde smaak van appels en vers fruit (aangepast aan de smaakvoorkeur van kinderen) en de hoge concentratie van vitamine E, polyfenolen en andere natuurlijke oxidanten.
 
OLIVER PETIT GOURMET wordt geleverd in een handig en hygiënisch kindvriendelijke flacon met pompje. Omvallen is geen probleem voor deze plastic flacon met 'anti-knoei' vacuum pompje. Veilig en schoon. Met 1 druk op het pompje mengt u de olijfolie met de vaste voeding/puree en krijgt uw kind de door de World Health Organization (WHO) voorgeschreven hoeveelheid olijfolie per dag.
 
OLIVER PETIT GOURMET wordt aanbevolen voor kinderen en babies vanaf het moment dat het vast voedsel en/ of puree krijgt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 120 jaar!

Gezond, veilig, lekker en fun! Gun het uw kind elke dag.

€ 10,95
×
Prijs per flacon € 10,95. Verzendkosten binnen Nederland €4,95. Wij verzenden Olivier Petit Gourmet gratis door heel Nederland als u 3 flacons of meer bestelt.


Copyright © 2006-2018 Olijfbedrijf | H.Treubstraat 21 | 1402 CK Bussum | Tel: +31 6 51814835 | v4.2 | EMAIL